2814001560 / 2810343537   Πληροφορίες καθημερινά 10:00-13:00 & 15:00-22:00, Σάββατο 9:00-18:00

Πιάνο

Κλασική κιθάρα

Βιολί

Φλάουτο

Κλαρινέτο

Σαξόφωνο

Χάλκινα πνευστά

Ακκορντεόν

Μονωδία

Ανώτερα θεωρητικά

Ηλεκτρική - ακουστική κιθάρα

Ηλεκτρικό μπάσο

Ντραμς

Μοντέρνο τραγούδι

Μοντέρνο πιάνο - αρμόνιο

Βυζαντινή μουσική

Λύρα

Λαούτο

Μπουλγαρί - Ούτι - Λάφτα - Σάζι

Κανονάκι

Παραδοσιακά κρουστά

Μπουζούκι - μαντολίνο

Μουσική προπαιδεία

Υποχρεωτικά θεωρητικά

Ορχηστρικά σύνολα και χορωδίες

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο. Σπούδασε στο Ολυμπιακό ωδείο Ηρακλείου στις τάξεις της Δόξας Λυδάκη και του Μάκη Μέρλου και απέκτησε πτυχίο Πιάνου και Αρμονίου αντίστοιχα. Τις μουσικές της σπουδές συμπληρώνουν πτυχία Ωδικής, Αρμονίας και Αντίστιξης και το 2000 απέκτησε πτυχίο Φούγκας με Άριστα παμψηφεί με καθηγητή τον Θόδωρου Αντωνίου στο Σύγχρονο ωδείο Κρήτης. Είναι τελειόφοιτος ενοργάνωσης & διεύθυνσης μπάντας στο Παγκρήτιο ωδείο με καθηγητή τον Χαράλαμπο Παλιό και τελειόφοιτος σαξοφώνου στις Μουσικές Σχολές Χάρης Σαρρής στην τάξη της Εύας Λασηθιωτάκη.

 

Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια πιάνου με τη Νέλλη Σεμιτέκολο, Γιάννη Βακαρέλη, σαξοφώνου με τον Γιάννη Μυράλη, Στέλλα Αραμπατζόγλου, σεμινάριο Ορχηστρικής Τέχνης και Διεύθυνση Ορχήστρας με Βύρων Φιδετζή, σεμινάριο Σημειογραφίας και

Σύνθεσης με Θόδωρο Αντωνίου, καθώς και Φωνητική αγωγή με τον Σπύρο Σακκά.

 

Από το 2016 είναι μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου. Έχει λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες υπό τη διεύθυνση της Αθανασίας Κυριακίδου, Βύρων Φιδετζή, κ.ά. Το 2010 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα κατάρτισης στην ειδική αγωγή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

 

Από το 1995 διδάσκει σε ωδεία του Ηρακλείου πιάνο, αρμόνιο και ανώτερα θεωρητικά και από το 2001-2018 στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου, στο Μουσικό σχολείο Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Login Form