2814001560 / 2810343537   Πληροφορίες καθημερινά 10:00-13:00 & 15:00-22:00, Σάββατο 9:00-18:00

Πιάνο

Κλασική κιθάρα

Βιολί

Φλάουτο

Κλαρινέτο

Σαξόφωνο

Χάλκινα πνευστά

Ακκορντεόν

Μονωδία

Ανώτερα θεωρητικά

Ηλεκτρική - ακουστική κιθάρα

Ηλεκτρικό μπάσο

Ντραμς

Μοντέρνο τραγούδι

Μοντέρνο πιάνο - αρμόνιο

Βυζαντινή μουσική

Λύρα

Λαούτο

Μπουλγαρί - Ούτι - Λάφτα - Σάζι

Κανονάκι

Παραδοσιακά κρουστά

Μπουζούκι - μαντολίνο

Μουσική προπαιδεία

Υποχρεωτικά θεωρητικά

Ορχηστρικά σύνολα και χορωδίες

Ξεκίνησε από την ηλικία των έντεκα ετών να παίζει επαγγελματικά λαούτο, λύρα, μαντολίνο και άλλα παραδοσιακά όργανα της Κρήτης. Έχει παίξει λαούτο σε πόλεις της Αμερικής και του Καναδά, της Νοτίου Αφρικής, της Ευρώπης, της Αυστραλίας και της Κύπρου. Έχει διδακτική εμπειρία τριών ετών στην εκμάθησης του λαούτου στα προπαρασκευαστικά τμήματα του μουσικού Γυμνασίου Ηρακλείου Κρήτης. Επίσης, έχει διδακτική εμπειρία στην εκμάθηση του λαούτου στη σχολή οργάνων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης κατά το σχολικό έτος 2003-2004.

Υπήρξε μέλος της βυζαντινής ορχήστρας Κρήτης με την οποία έχει πραγματοποιήσει διάφορες συναυλίες με θέμα "Ενόργανα εκκλησιαστικά μέλη". ΄Εχει πλούσια προσωπικη διακογραφία, αλλά και συμμετοχές - συνεργασίες σε δισκογραφικές δουλειές με διάφορους καταξιωμένους καλλιτέχνες της Κρητικής μουσικής, άλλοτε σαν συνθέτης - ενορχηστρωτής και άλλοτε παίζοντας λαούτο και άλλα παραδοσιακά όργανα της Κρήτης.

Τρέφει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κρητική μουσική λαογραφία και παράδοση,τα μουσικά όργανα της Κρήτης και της Μεσογείου, εθνικές και τοπικές παραδοσιακές μουσικές, σύνθεση και ηχογραφήσεις.

Login Form